XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/03/16/2020-ban-kiirasra-kerult-keruleti-ertekvedelmi-tamogatas-palyazata/

Témák A-Z

2020-ban is kiírásra került a kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázata

ARCHÍV | 2020. március 16. - Frissítve Városfejlesztési hírek

A XIII. kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága idén is kiírta a XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázatát. A támogatás célja a XIII. kerület közigazgatási területén lévő, jogszabállyal védett építészeti értékek megmentése, az eredeti részek felújítása, restaurálása, visszaállítása, kiemelten a homlokzati, utcaképi, településképi meghatározó részek helyreállítása.

A vissza nem térítendő támogatásra a jogszabállyal védett épületek, társasházak tulajdonosi közösségei pályázhatnak.

A pályázat kerete: bruttó 14.400.000 Ft. A támogatás nem haladhatja meg társasházanként az 5 millió Ft-ot, illetve a benyújtandó pályázati anyag mellékletét képező költségvetés 50%-át.

A pályázati kiírás szövege a honlapon a Pályázatok rovatban, valamint a Főépítészi Iroda oldalán érhető el. A pályázat összeállításához a Főépítészi Iroda szívesen nyújt informális támogatást.

A pályázatot két példányban személyesen vagy postai úton kell benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájára (1139 Budapest, Béke tér 1.), beérkezési határidő: 2020. május 15. péntek 12:00 óra.

A részletes pályázati felhívás elérthető itt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj