XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/03/04/viragos-figyelemfelhivas/

Témák A-Z

Virágos figyelemfelhívás

2020. március 04. Környezetvédelmi hírek

A Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési osztálya a Prevenciós Központ és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. munkatársainak közreműködésével a kerület óvódásai által készített színes virágokkal borították be két üres önkormányzati telket.

Az önkormányzat köztisztasági törekvéseivel ellentétes gyakorlat, hogy egyesek a rendszeresen ellenőrzött, beépítetlen telkeket szemétlerakónak gondolják és hulladékokkal szórják tele. Az önkormányzat rendszeres takarítással igyekszik ezeket felszámolni, azonban a legjobb mégis az lenne, ha a renitens személyek felhagynának a szemetelési gyakorlatukkal.

 

Erre a problémára kívánta felhívni a figyelmet a Szociális és Köznevelési Osztály. A Szent László út és a Petneházy utca, valamint a Reitter Ferenc utca és Petneházy utca sarkán lévő telkeket a tavaszvásár jegyében a kerületi óvodákban készített virágokkal borították be. Az arra járok és környéken lakók osztatlan tetszését váltotta ki az akció, melynek keretében molinó is kihelyezésre került a problémára való figyelemfelhívás jegyében.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj