XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/02/19/szepkoruak-farsangja-ram-ban/

Témák A-Z

Szépkorúak Farsangja a RaM-ban

2020. február 19. - Frissítve Kulturális hírek

Február 18-án, idén is a Radnóti Miklós Művelődési Központban rendezték meg a Szépkorúak Farsangját. Az eseményen a XIII. kerületi idősklubok csapatai versengtek egymással jó hangulatban, a közönség nagy örömére. A rendezvényen megjelent Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő, Holopné Schramek Kornélia alpolgármester és Varga Zsanett, a képviselő-testület Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottságának elnöke is. 

A rendezvény a Zengő Kórus műsorával vette kezdetét. A kórus népdalokból és népdal-feldolgozásokból álló előadása nagy sikert aratott a szép számban megjelent közönség köreiben.

Ezt követően Holopné Schramek Kornélia alpolgármester mondta el nyitóbeszédét, melyben hangsúlyozta, az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít már évtizedek óta a kerületben élő idős korú lakosság életminőségének javítására. Ennek egyik fontos pontja a kerületben működő idősklub-hálózat, melyben nagy számú szépkorú találja meg szórakozási lehetőségét, az idejük tartalmas eltöltésének lehetőségét.

A megnyitót követően kezdetét vette a klubok műsorainak bemutatása. A fellépéseket hosszas felkészülés előzte meg, így biztosítva a színvonalas szórakozási és szórakoztatási lehetőséget a jelenlévőknek. A fellépő klubok – a teljesség igénye nélkül – görög tánccsokrot, az 1920-as éveket idéző összeállítást, szambát, indiai ihletésű előadást mutattak be.

Az előző évekhez hasonlóan tehát idén is tartalmas, színvonalas és szórakoztató előadásokat láthattak a jelenlévők. A kerületi idősek klubjainak tagjai pedig a felkészülés örömét követően az előadással önmaguk és a nézőközönség részére is vidám perceket szerezve mondtak búcsút a télnek.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj