XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/12/12/telthazas-mindenki-karacsonya/

Témák A-Z

Teltházas Mindenki Karácsonya

2019. december 12. Egyéb

Idén is megtartottuk a már hagyománnyá vált Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényünket az Angyalföldi Sportközpontban. A jelenlévők megtekinthették az ünnepi műsort, valamint díjak átadására is sor került. Dr. Tóth József polgármester ünnepi beszédben köszöntötte a megjelenteket.

Amíg a nézőtér sorai folyamatosan teltek meg a közönséggel, a kerületi szépkorúakból álló Colour Bells Senior Csengettyű Együttes szolgáltatott hangulatot karácsonyi dalok előadásával. Mire az előadásnak vége lett, közel ezer ember töltötte meg az Angyalföldi Sportközpont „A” Csarnokában kialakított nézőteret és lelátót.

Dr. Tóth József polgármester ünnepi beszédében kiemelte, hogy az önkormányzat nagy hangsúlyt fordít arra, hogy az ünnepek közeledtével szebbé tegye a kerületi lakosok mindennapjait. A támogatási akciók és az ünnepi rendezvények is ezt a célt szolgálják. Köszönetet mondott, hogy a lakosság részéről mindvégig érezhette a támogatást. Reményét fejezte ki, hogy mindenki kellemesen tudja elölteni az ünnepeket, családi körben pihenhetik ki az egész éves fáradalmaikat.

Beszédbe végeztével átadta az év legjobb idősek klubjának járó kitüntetéseket. Első helyezett 2019-ben az Évgyűrűk Idősek Klubja lett. Ezt követően a XIII. legsportosabb szépkorú férfi és női dobogós eredményt elért versenyzőinek nyújtott át kupát és elismerő oklevelet.

A jelenlévők  az önkormányzat karácsonyi ajándékaként az Eötvös Cirkusz Karácsonyi interaktív előadását tekintették meg, mely nagy népszerűségnek örvendett.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj