XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/10/29/megalakult-az-uj-kepviselo-testulet/

Témák A-Z

Megalakult az új képviselő-testület

2019. október 29. - Frissítve Képviselő-testületi hírek

2019. október 28-án tartotta alakuló ülését az új képviselő-testület. Az ünnepélyes eseményen esküt tettek a képviselők és a bizottsági tagok, valamint alpolgármestereket is választott a teljes létszámban megjelent grémium.

Az alakuló ülés Földes Tamás, a Helyi Választási Bizottság elnökének választásról szóló beszámolójával vette kezdetét, majd átadta megbízóleveleiket a megválasztott polgármesternek és önkormányzati képviselőknek, akik ezt követően esküt tettek.

A testület bizottságokat is alakított, az előző öt éves ciklushoz hasonlóan négyet: Jogi és Közbiztonsági Bizottság, Pénzügyi és Költségvetési Bizottság, Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság, valamint a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság.

A testület dr. Tóth József polgármester javaslatára, titkos szavazással alpolgármesterré választotta Holopné Schramek Kornéliát, Csiga Gergelyt és dr. Puchner Gábort, akik ezt követően ismét, már új megbízatásuknak megfelelő esküt tettek.

Az alakuló ülés utolsó napirendi pontjaként dr. Tóth József polgármester bemutatta a Polgármesteri Hivatal vezető állású köztisztviselőit, valamint a gazdasági társaságok vezetőit az új képviselő-testületnek.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj