XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/09/26/ujabb-ecdl-bizonyitvanyokat-vettek-kismamak/

Témák A-Z

Újabb ECDL bizonyítványokat vettek át a kismamák

2019. szeptember 26. Oktatás

2019. szeptember 26-án a Polgármesteri Hivatalban dr. Tóth József polgármester átadta a sikeres vizsgát tett kismamáknak az ingyenesen megszerzett ECDL bizonyítványaikat. Az idei évben összesen 28 bizonyítványt vehettek át a programban résztvevők.

Az kismamák számítógép-kezelői jogosítványának megszerzését a tanfolyamok ingyenes biztosításán túl azzal is segítjük, hogy az oktatás idejére biztosítjuk az  lehetőséget a kisgyermekek elhelyezésére. A 8 éve futó program népszerűségét bizonyítja, hogy a jövő évi, 2020-as időpontok már be is teltek.

4 modulos ECDL Start (új nevén BASE) bizonyítványt ezidáig összesen 181 fő, míg a 7 modulos bizonyítványt 39 fő szerezte meg. A 4 modulos vizsgákra való felkészülés során a résztvevők számítógépes alapismereteket, online alapismereteket, szövegszerkesztést és táblázatkezelést tanulnak, míg a 7 modulos tananyag részét képezi ezeken túl az adatbázis-kezelés, a képszerkesztés és a prezentációkészítés is.

Tóth József a bizonyítványok átadását követően a megjelenteknek számot adott a kerület minden igényt kielégítő óvodai és bölcsődei hálózat folyamatos megújulásáról és fejlesztéséről, a családi napközikről, valamint az önkormányzat különböző családtámogatási programjairól. Végezetül a megjelentek tettek fel kérdéseket, mondták el észrevételeiket, valamint köszönték meg az ingyenes lehetőséget, mellyel nagyban javultak a munkaerőpiaci lehetőségeik.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj