XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/08/26/angyalfolki-utcabal-2019-augusztus-26/

Témák A-Z

Angyalfolki utcabál 2019. augusztus 26.

2019. augusztus 26. Kulturális hírek

Hagyományosan augusztus utolsó vasárnapján, idén augusztus 25-én a Dagály utcában tartottuk a kerületi utcabált, amely néhány éve hagyományőrző népies tartalma miatt az Angyalfolki utcabál nevet viseli.

Délelőtt elsősorban a gyermekek számára szerveződtek a programok. A Tücsök színpadon a Ludas Matyi bábjáték kötötte le a kicsinyeket, a Tücsök kertben pedig játszóház, PannKa sátor, kézműves műhely és a Homoludens egyesület családi társasjáték várta az érdeklődőket.

Lakodalmas menetet játszott el az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Néptáncegyüttes, nagy sikerrel bevonva a résztvevőket. A főzőversenyen készült különlegességeket nemcsak a versenyzők, hanem a rendezvény résztvevői is megkóstolhatták. A Dagály parkban bárki kipróbálhatta magát különböző sportágakban a rendezvény teljes ideje alatt.

Nagy sikere volt a Kerekes Band rockos népzene feldolgozásainak, a programot a Magashegyi underground zárta. A jó időnek és a színvonalas programoknak köszönhetően biztosítva volt, hogy jól érezte magát a rendezvényre kilátogató mintegy 15 ezer látogató.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj