XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/08/14/ingyen-belepoket-ajanlunk-fel-vasas-hazai-merkozeseire/

Témák A-Z

Ingyen belépőket ajánlunk fel a Vasas hazai mérkőzéseire – felfüggesztve

2019. augusztus 14. - Frissítve Felhívás

A Vasas FC hivatalos közleménye.

Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ma délutáni a kormány és az operatív törzs közös sajtótájékoztatóján Budapesten.

Az intézkedés egyelőre határozatlan időre szól, de a legfontosabb rendelkezések között szerepel, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják. Gulyás Gergely közölte továbbá: ezen rendezvények esetében a rendezők és szervezők felelőssége, hogy ne tartsák meg azokat.

Az MTK Budapest hivatalos honlapján megjelent közleményben az olvasható, hogy a szombati, MTK Budapest – Vasas FC rangadó jelen állás szerint zárt kapus lesz.

Az új helyzettel kapcsolatos további tudnivalókról, a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos álláspontjáról, illetve amennyiben a koronavírus elleni védekezésre való tekintettel kialakult helyzetben változás áll be, úgy arról a Vasas FC hivatalos felületein tájékoztatni fogja a kedves szurkolókat.

Az együttműködést, a megértést és a türelmet köszönjük.

 

Minden hazai Vasas labdarúgó mérkőzésre 50 darab belépőjegyre lehet jelentkezni a partnerkártyával rendelkező kerületi lakosoknak. A jegyeket jelentkezési sorrendben kapják meg a szerencsések.

Jegyeket az éppen soron következő két hazai mérkőzésre lehet igényelni, a partnerkartya@bp13.hu e-mail címen a név, és lakcím, a mérkőzés megnevezése és az igényelt jegyek számának megadásával. Egy személy maximum két jegyet igényelhet. A mérkőzésekre szóló belépők a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, ügyfélfogadási időben vehetők át, hétvégi meccsek esetén legkésőbb a mérkőzést megelőző csütörtök délig, míg a szerdai mérkőzések esetében hétfő délig. Amennyiben valaki az igényelt jegyet nem veszi át, úgy a további jelentkezési lehetőség számára nem lehetséges.

 

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj