XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/07/26/palyazat-kozepiskolai-tanulok-nyelvtanfolyam-koltsegeinek-tamogatasara/

Témák A-Z

Pályázat a középiskolai tanulók nyelvtanfolyam költségeinek támogatására

2019. július 26. - Frissítve Oktatás

Pályázatot a XIII. kerület közigazgatási területen bejelentett lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt élő törvényes képviselő/gyám nyújthat be, akinek középiskolás gyermeke nyelvvizsga megszerzése céljából idegen nyelvi tanfolyamra beiratkozott vagy magántanárt vesz igénybe és ennek költsége veszélyezteti a család anyagi helyzetét.

A pályázóknak vállalniuk kell, hogy a tanfolyam elvégzését követően középiskolás gyermekük hat hónapon belül a nyelvvizsgát megkezdi, majd eredményes leteszi. A pályázható támogatás összege a felkészülés költségének 80 %-a, legfeljebb 114.000 forint. Amennyiben a második nyelvvizsga is sikertelen, a támogatás összegét vissza kell fizetni.

A pályázati adatlap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán, a Hivatal ügyfélszolgálatán, a kerületi fenntartású szociális intézményekben letölthető.

A pályázat 2019. augusztus 15. napjáig nyújtható be személyesen a Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán, vagy a Hivatal ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben, elektronikusan, szkennelve pedig a ph-szko@bp13.hu e-mail címre megküldve.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj