XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/07/17/jon-11-pozsonyi-piknik/

Témák A-Z

Jön a 11. Pozsonyi Piknik

2019. július 17. - Frissítve Kulturális hírek

2019. szeptember 7-én, a már megszokott helyszínen, az Újpesti rakparton, a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István park közötti területen várják az érdeklődőket piknikeléssel, tartalmas kulturális programokkal, érdekes látni- és finom ennivalókkal, jó hangulatban.

A Pozsonyi Pikniken tematikus utcák, három színpad, koncertek, színházi- és irodalmi műsorok, klasszikus és világzenei koncertek, színházi előadások, dedikálások várják majd az érdeklődőket. A programokat a Rakpart színpadon, a Park színpódiumon, a színházak, a könyvkiadók, a civilek utcájában, a Míves Vásáron, az Art Street Pikniken, a Radnóti utcai Gyerkőc színpadon vagy a Média Korzón rendezik.

Bemutatkoznak Újlipótváros ifjú tehetségei, mintegy 30 színház művészei lépnek fel, többek között a Víg-, az Operett- és a Pesti Magyar színház színészei. Velünk lesz a szlovák Lucnica népitáncegyüttes, zenél majd a Stetl zenekar, a Garázsbanda, a Jazzformers, meghallgathatjuk Kováts Kriszta Álomfejtés koncertjét és a dedikálók között üdvözölhetjük a 100. életévét betöltő Bálint Gyuri bácsit, akivel a Park színpódiumon Bánó András fog beszélgetni.

Felhívjuk az adott területen (Újpesti rakpart, Pozsonyi út, Jászai Mari tér és a Szent István Park által határolt területen) élő lakók figyelmét, hogy a Pozsonyi Piknik előkészítésének és rendezvényeinek ideje alatt – 2019. szeptember 6-án (péntek) reggel 6 órától szeptember 8-án (vasárnap) reggel 5 óráig forgalomkorlátozás lép életbe így a jelzett területen nem lehet parkolni.

A programról folyamatos tájékoztatás a www.pozsonyipiknik.hu oldalon, a Pozsonyi Piknik facebook oldalán (www.facebook.com/PozsonyiPiknik) olvasható.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj