XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/07/08/szloboda-jozsef-diszpolgarunk-60-eves/

Témák A-Z

Szloboda József díszpolgárunk 60 éves

2019. július 08. - Frissítve Kulturális hírek

Dr. Tóth József polgármester dr. Bujdosó Sándor jegyző társaságában 2019. július 8-án, 60. születésnapján a Polgármesteri Hivatalban köszöntötte Szloboda Józsefet.

Dr. Tóth József köszöntőjében emlékeztetett arra, hogy díszpolgárunk 30 esztendeje tevékeny részese a kerület közéletének. A Frangepán utcai gyülekezet lelkészeként végzett kiemelkedő munkája eredményezte, hogy a közelmúltban esperesi kinevezést kapott, ami egyúttal a kerület elismerése is. Külön köszönte a Civil Kerekasztalban végeztt több éves tevékenységét, mely során többször ráirányította a kerületi vezetés figyelmét egyéni és közösségi problémákra.

Szloboda József nem számított a köszöntésre, nem tudta milyen alkalomból kapott meghívást a hivatalba, pedig a hétvégén a családja köszöntötte és nem volt szokás ez idáig, de a gyülekezet is megemlékezett a kerek évfordulóra. Jó és baráti együttműködésnek nevezte a több évtizedes közös munkát a polgármesterrel és az önkormányzattal. Feladata, munkája az esperesi kinevezéssel jelentősen megnőtt, de a kerületben élők problémája továbbra is az elsőrendű feladat számára. A gyülekezet iskolával bővült és rövidesen óvodát is fognak működtetni, mely apropóján kiderült, hogy maga is a kerületbe, a Váci úti Adócsőgyár óvodájába járt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj