XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/05/24/csaladi-nap-previben/

Témák A-Z

Családi Nap a Previben

2019. május 24. Kulturális hírek

2019. május 23-án délután nagyszámú érdeklődő előtt tartották meg az idei Családi Napot a Prevenciós Központ kertjében. A rendezvényen dr. Tóth József polgármester okleveleket adott át kismamáknak, ezt követően koncertek biztosították a jó hangulatot. A gyermekek számára többek között állatsimogató és ugrálóvár nyújtott szórakozási lehetőséget.

Az esemény megnyitóján dr. Hertzka Péter főigazgató-főorvos szólt a kerület hatékony egészségügyi ellátásáról. Külön kiemelte, hogy az önkormányzat nagy hangsúlyt fektet a prevencióra. A kerületi háziorvosi rendelők folyamatos fejlesztése, az egészségügyi eszközbeszerzések mind hozzájárulnak az kerületben élők egészségügyi ellátásának folyamatos javításához. Az anyatejjel való táplálással kapcsolatosan kiemelte annak fontosságát, a későbbi betegségek kialakulását megakadályozó elévülhetetlen szerepét.

Ezt követően dr. Tóth József polgármester és a terület önkormányzati képviselője, Karácsonyi Zoltán kitüntető okleveleket adtak át azon édesanyák részére, akik egy éven túl is anyatejjel táplálták gyermeküket.

A megjelentek szórakoztatásáról a rendezvény során első fellépőként Baby Gabi gondoskodott, majd később Pa-Dö-Dö koncertje biztosította a vidám hangulatot.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj