XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/04/29/onkormanyzati-tamogatas-uszodalatogatashoz/

Témák A-Z

Önkormányzati támogatás uszodalátogatáshoz

2019. április 29. - Frissítve Szociális hírek

Újabb támogatási formát vezetett be önkormányzatunk. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében a XIII. kerületben élők kedvezményesen használhatják a Dagály Strandfürdő és Uszoda szolgáltatásait.

A partner kártyával vagy partner kártyára jogosító igazolással rendelkező kerületi állampolgárok a teljes árú napi belépőjegy árából 10% kedvezményt kapnak.

MÁK plasztikkártyával vagy az adott érdekvédelmi szervezet tagsági igazolványával rendelkező, megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő kerületi lakos pályázati úton 8 alkalomra szóló 2 órás úszójegyet igényelhet.

A 3-14 éves korú gyermekét/gyermekeit nevelő szülő a nyári szünetben, 2019. június 15. és augusztus 31. között a Dagály Strandfürdő és Uszodába szóló belépőjegyre pályázhat: 2 alkalomra szóló 1 felnőtt, és a családban lévő 3-14 éves korú gyermekek számának megfelelő számú utalványra.

A pályázati kiírás és a pályázathoz szükséges adatlap megtalálható a honlapunk pályázatok menüpontja alatt és a szociális intézmények honlapjain. A pályázatot 2019. július 15-ig lehet benyújtani, elbírálása a beérkezés sorrendjében történik, a rendelkezésre álló keret erejéig.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj