XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/03/27/kiirasra-kerult-2019-evi-xiii-keruleti-ertekvedelmi-tamogatas-palyazat/

Témák A-Z

Kiírásra került a 2019. évi XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázat

ARCHÍV | 2019. március 27. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Ez évben is kiírta a XIII. kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága a XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázatot.

A támogatás célja a XIII. kerület közigazgatási területén lévő, jogszabállyal védett építészeti értékek megmentése, az eredeti részek felújítása, restaurálása, visszaállítása, kiemelten a homlokzati, utcaképi, településképi meghatározó részek helyreállítása.

A vissza nem térítendő támogatásra az épületek, társasházak tulajdonosi közösségei pályázhatnak. A pályázat kerete: bruttó 15.000.000 Ft. A támogatás nem haladhatja meg a társasházanként az 5 M Ft-ot, valamint a pályázathoz benyújtandó költségvetés 50 %-át.

A pályázati kiírás szövege a honlapon a Pályázatok rovatban, a Főépítészi Iroda oldalán az Építészeti értékek védelme menüpont alatt, személyesen a Főépítészi Irodán érhető el. A pályázat összeállításához a Főépítészi Iroda szívesen nyújt informális támogatást.

A pályázatot két példányban személyesen kell benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájára (1139 Budapest, Béke tér 1.), beérkezési határidő: 2019. május 17. (péntek) 12.00 óra.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj