XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/01/24/az-onkormanyzat-nem-kezdemenyezi-kollektiv-szerzodes-modositasat/

Témák A-Z

Az önkormányzat nem kezdeményezi a kollektív szerződés módosítását

2019. január 24. - Frissítve Munkaügyi hírek

Az Érdekegyeztető Tanácsot alkotó szakszervezetek megnyugvással vették tudomásul, hogy az Önkormányzat nem kezdeményezi a kollektív szerződés módosítását, a rendkívüli munkaidőre vonatkozó eddigi gyakorlatának megváltoztatását.

Az Érdekegyeztető Tanács 2019. január 4-i ülésen az önkormányzat, mint a munkaadói oldal képviselője tájékoztatta a szakszervezeteket a rendkívüli munkaidő elrendelésével kapcsolatos álláspontról. E szerint Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a tulajdonában lévő gazdasági társaságoknál és a fenntartásában lévő költségvetési szerveknél nem kezdeményezi a kollektív szerződés módosítását, a rendkívüli munkaidőre vonatkozó eddigi gyakorlatának megváltoztatását.

Az önkormányzat tájékoztatását a Pedagógusok Szakszervezete XIII. Kerületi Szervezete, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete, a Magyar Zene- és Táncművészek Szakszervezete és a Szociális Területen Dolgozók Szakszervezet képviselői és az önkormányzat által alapított XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. vezérigazgatója, valamint a XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft. főigazgató főorvosa köszönettel vették tudomásul.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj