XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/01/10/dr-angyal-adam-diszpolgarunk-75-eves/

Témák A-Z

Dr. Angyal Ádám díszpolgárunk 75 éves

2019. január 10. Kulturális hírek

2019. január 10-én 75. születésnapján a tisztségviselők társaságában köszöntötte dr. Tóth József polgármester Angyal Ádám díszpolgárunkat (2012.) és adta át részére az önkormányzat ajándékát.

A polgármester méltatva az ünnepeltet felelevenítette, hogy dr. Angyal Ádám változatos életpályája során, melyből mintegy negyven évet „harcostársként” dolgoztak, több helyen bizonyította tehetségét, de tevékenysége elsősorban a Hajógyárhoz köthető. Ahhoz a vállalathoz, mely csaknem szinonimája volt a XIII. kerületnek, a Váci útnak, ahol 1966-tól a ’90-es évek elejéig dolgozott, hét évet vezérigazgatóként. A közvélemény kezdeményezőnek, innovatívnak, a váratlan megoldások emberének tartja, akinek a véleményére mindig oda kell figyelni. A vállalatvezetői tapasztalatát élvezetes előadásokon több egyetemi kurzuson adta át. „Tiszteletet érdemlő igazi közéleti ember” foglalta össze köszöntőjét dr. Tóth József polgármester.

Dr. Angyal Ádám köszönve a méltató szavakat kitért arra, hogy ő is büszke a kerületre, melynek 70 éve lakosa. Továbbra is tanít a Corvinus egyetemen, emellett jelenleg a Testnevelési Egyetemen is, ahol a sportmenedzser képzésen résztvevőknek adja át tapasztalatait. Ajándékként a „Gondolkodás” című könyvét adta át a tisztségviselőknek, melyben a „Trichotóm gondolkodás, a mindennapok módszere” témában fejtette ki gondolatait.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj