XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/12/06/megerkezett-a-mikulas-2/

Témák A-Z

Megérkezett a Mikulás..!

ARCHÍV | 2018. december 06. - Frissítve Kulturális hírek

A hagyományoknak megfelelően december 6-án ezúttal is megérkezett a Mikulás kerületünkbe. Nem is egy, hanem egyszerre több is, hiszen az önkormányzat és a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat is azt a célt tűzte maga elé, hogy ezen a napon minél több kerületi lakos, öreg, fiatal és kisgyermek találkozhasson a piros ruhás, fehér szakállas ünnephozóval és krampuszaikkal.

Az önkormányzat mikulásügyi szakemberei korán reggel, a Prevenciós központ udvaráról indulva keresték fel a kerület városrészeit, forgalmas csomópontjait és gyermekintézményeit, mindenütt mosolyt és ünnepi hangulatot csalva a szaloncukorral, gyümölccsel, cukorkával megajándékozott emberek hétköznapjába. A legjobban ezúttal is a bölcsődékben és az óvodákban várták a Mikulás és a krampuszok megjelenését, ahol az alkalomhoz illő versikékkel, és dalokkal fogadták a vendégeket.

A mikulásjáratok megjelenése arra figyelmeztette a kerület lakosait, hogy immár megkezdődött az adventi ünnepkör, amelynek végállomása, a szeretet ünnepének tekintett Karácsony az esztendő egyik legszebb, legemlékezetesebb családi eseménye.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj