XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/12/05/kihirdettek-vlogger-palyazat-eredmenyet/

Témák A-Z

Kihirdették a vlogger pályázat eredményét

ARCHÍV | 2018. december 05. - Frissítve Ifjúsági hírek

December 5-én, a polgármesteri hivatal Barna termében, a kerületi médiumok képviselőinek jelenlétében kihirdették a kerület 80. születésnapja alkalmából, Az én kerületem címmel meghirdetett vlogger pályázat eredményét. A zsűri különdíját a grémium elnöke Józan László, a Vígszínház Junior Prima díjas színművésze adta át a díjazott vloggernek, Nagy Gábornak.

A pályaművet méltatva Józan László a videóetűd egyedi megoldásaira, filmszerű hangvételére, a jól megválasztott zenei aláfestésre, és a bemutatott városrészek sajátos, egyedi hangulatának érzékletes megjelenítésére hívta fel a jelenlévők figyelmét.

Nagy Gábor a pályamű elkészítésének körülményeiről szólva elmondta, hogy lokálpatriótaként elkötelezett híve a XIII. kerületnek, és filmjének forgatása során az általa legkedveltebb lokalitások bemutatására törekedett. Kifejezte reményét, hogy a továbbiakban nagyobb lélegzetű munkával is jelentkezhet majd, és egyúttal örömének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy filmjét a TV13 szerepeltetni fogja a műsorában.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj