XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/11/15/dobogos-helyezes-toosz-palyazatan/

Témák A-Z

Dobogós helyezés a TÖOSZ pályázatán

ARCHÍV | 2018. november 15. - Frissítve Ifjúsági hírek

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége és az Országos Polgárőr Szövetség által meghirdetett pályázaton a XIII. Kerületi Önkormányzat 3. helyezést ért el a Prevenciós Központ által lebonyolított,  ifjú polgárőrök számára szervezett nyári táboroztatási programjával.

A TÖOSZ november 14-én, az Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciatermében, a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program nemzetközi záró-konferenciáján értékelte a 2018. évi pályázat eredményét, és itt került sor a díjak átadására is.

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok címmel meghirdetett program 2008-ban indult. A projektet a TÖOSZ szervezi az Európa Tanáccsal, a Belügyminisztériummal, a Magyar Faluszövetséggel, a Magyar Önkormányzatok Szövetségével, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársággal és a hozzájuk csatlakozott Országos Polgárőr Szövetséggel.

A Prevenciós Központ által lebonyolított, Polgárőr nap a fiatalokért – Polgárőrök és ifjú polgárőrök a szünidőben című projektet a  a központ szociális munkása, Pál Attila mutatta be a konferencia résztvevőinek, az elismerő oklevelet Takács Ferenc, az Angyalföld Polgárőr Szervezet vezetője vette át. Az eseményen részt vett dr. Kádár Sándorné, a Prevenciós Központ intézményvezetője is.

 

 

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj