XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/2018/10/31/ujabb-elismeres-magyar-ingatlanfejlesztesi-nivodij-palyazaton/

Témák A-Z

Újabb elismerés a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton

2018. október 31. - Frissítve Lendületben a XIII. Kerület

Október 30-án, a Mariott Hotel Báltermében  megrendezett XX. FIABCI Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat eredményhirdetésén az önkormányzat képviseletében, az ingatlanfejlesztés területén  az elmúlt két évtizedben elért eredményekért elismerő diplomát vett át Holopné Schramek Kornélia alpolgármester.

 

Az ünnepi eseményen részt vett dr. Palatka Lívia, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. vezérigazgatója, és Arató György főépítész is. Kerületünk az elmúlt esztendőben megvalósult ingatlanfejlesztési beruházásai közül a Gyermekkert Tagóvodában végrehajtott, 600 millió forintos felújítási projekttel pályázott, amelynek eredményeként energiatakarékos, egyedi játszószerekkel és sóbarlanggal felszerelt intézménybe járhatnak a gyerekek. A felújítást követő átadásról készült tudósításunkat ide kattintva  nyithatják meg honlapunk látogatói.

 

Gönczi László, a FIABCI magyar tagozatának-, és egyúttal a nívódíj pályázatnak a zsűri-elnöki minőségében felhívta az egybegyűltek figyelmét arra, hogy a XIII. Kerületi Önkormányzat az elmúlt években számos rangos elismerésben részesült integrált városfejlesztési koncepciójának következetes, és magas színvonalú megvalósításáért. –2015-ben a 100 lakásos passzívházért a FIABCI és a Magyar Ingatlanszövetség első díját, és a környezettudatos építési kategória első díját nyerte el a kerület, a díjat a Nemzetközi Ingatlan Szövetség Panamában megrendezett díjátadó ünnepségén a nemzetközi zsűri II. díjjal jutalmazta. A hosszú távra tekintő városfejlesztő stratégia 2016-ban is elismerésre talált, abban az esztendőben a XIII. Kerületi Önkormányzat Angyalföld városrész újjáépítését bemutató pályázatával állhatott fel a Nívódíj Pályázat dobogójára. 2017-ben pedig az Európában is egyedülállónak számító Meséskert Tagóvoda a szervezet első díja mellett további három elismerésben részesült – emlékeztetett Gönczi János a diploma átadását megelőző laudációjában, egyúttal további sikereket kívánva a kerület ingatlanfejlesztési stratégiájának megvalósítása területén. A tavalyi díjátadóról készült beszámolónkat ide kattintva olvashatják el látogatóink.  Az esemény kötetlen szakmai eszmecserékkel, tapasztalatcserékkel zárult.

Vissza

Díjaink, elismeréseink