XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/10/25/kabitoszerugyi-egyezteto-forum-elismerese/

Témák A-Z

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elismerése

ARCHÍV | 2018. október 25. - Frissítve Egészségügyi hírek

A Budapesti Rendőr – Főkapitányság 2017-ben Budapestért Emlékplakett néven díjat alapított azoknak a személyiségeknek és szervezeteknek az elismerésére, akik és amelyek  a rendőrséggel való példás együttműködésükkel, kimagasló helytállásukkal és önfeláldozó magatartásukkal  hozzájárulnak a főváros közbiztonságának javításához.

A 2018. évi Budapestért Emlékplakett  elismerést október 23-ai nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódóan 4 polgár, a szervezet kategóriában pedig  a XIII. Kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum képviselője, a KEF társelnöke, Szedmák Eszter vehette át Budapest Rendőrfőkapitányától,  dr. Terdik Tamás rendőr ezredestől.

A 2004-ben létrehozott KEF több mint 35 tagszervezet képviselői számára  biztosít fórumot a Nemzeti Drogellenes Stratégia célkitűzéseinek alkalmazása céljából  a helyi szinten megfogalmazott igények, elvárások összehangolására, a helyi stratégia megvalósításának koordinálására. A szervezet az elmúlt években színvonalas, sokrétű tevékenységet végzett a Mentálhigiénés és Drogstratégiában megfogalmazott célkitűzések sikeres megvalósítása érdekében. A KEF a tagszervezetein keresztül folyamatos tájékozódási-,  és sikeres beavatkozási lehetőségeket nyújtott a káros szenvedélyek kialakulását megelőző, és az ártalomcsökkentő erőfeszítésekhez.

 

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj