XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/09/17/holopne-schramek-kornelia-az-ev-alpolgarmestere/

Témák A-Z

Holopné Schramek Kornélia az év alpolgármestere

ARCHÍV | 2018. szeptember 17. - Frissítve Képviselő-testületi hírek

Szeptember 14-én, a „Városi polgármesterek randevúja” címmel, Hajdúszoboszlón megrendezett eseményen adták át a Szféra kft. által megrendezett internetes szavazás első helyezettjeinek járó  kitüntető címeket városi polgármester, alpolgármester, és jegyző kategóriákban. A szavazás eredményeként kerületünk alpolgármestere, Holopné Schramek Kornélia az „Év alpolgármestere” elismerést vehette át.

A díjátadón Dukai Miklós, a Belügymisztérium önkormányzati helyettes államtitkára felhívta az egybegyűltek figyelmét, hogy Magyarországon a települési önkormányzatok kulcsfontosságú szerepe, hogy közösségeket hozzanak létre, s értékeket teremtsenek e közösségekben. E közösségek kulcsszereplői a polgármesterek és az alpolgármesterek – mondotta a helyettes államtitkár.

Holopné Schramek Kornélia az elismeréssel kapcsolatban közösségi oldalán a következőket írta:

Egy nagy megtiszteltetés ért ma délelőtt, amiért elsősorban köszönetet szeretnék mondani a lakóknak, azoknak akik ismernek engem és az elhivatottságom a munkám, a XIII. kerület iránt! A célom mindig is az volt és az ma is, hogy a közösségért érdemes és kell tenni! Az elismerést amit átvehettem, az alapítók kiírása szerint azok a városvezetők kapják, akik a települések internetes szakmai szavazatai alapján kiérdemelték a megbecsülést. Megtiszteltetés, hogy én kaptam az “Év alpolgármestere” díjat. Mindez további erőt ad a munkámhoz, hogy érdemes csinálni! Ugyanakkor ezúton is szeretnék gratulálni Dr. Molnár Attila Komárom polgármesterének aki az “Év polgármestere” lett és Rózsa Sándor György Karcag jegyzőjének aki az “Év jegyzője” elismerő címet kapta!

(Fotó: MTI)

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj