XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/08/10/lakokozossegi-nap-prevencios-kozpontban/

Témák A-Z

A Gyöngyösi sétány volt a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat következő állomása

ARCHÍV | 2018. augusztus 10. - Frissítve Kulturális hírek

Augusztus 30-án a Gyöngyösi sétány adott otthont a Lakóközösségi Napok újabb, sorrendben hetedik rendezvényének. Már kora délutánra sok érdeklődőt vonzott a rendezvény, később pedig jelentős számú további érdeklődő kereste fel a sokak által egyedinek tartott helyszínt.

A szervezők szerint, a „bejáratott” hely, a kellemes idő és a magas színvonalú amatőr produkciók és a neves előadók (Koós Réka) az eddigi legtöbb résztvevőt vonzotta.

 

 

 

Augusztus 9-én a Prevenciós Központ Tüzér utcai központjának kertjében folytatódott a 2018. évi Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat. Annak ellenére, hogy délután három órakor, az esemény kezdetének időpontjában árnyékban is 35 Celsius fokot mutattak a hőmérők, több mint négyszáz kerületi lakos élt a sokszínű kikapcsolódási lehetőségeket kínáló alkalommal.

A fodrász sátrában vidáman csattogott az olló, a nagy ügyességet és gyorsaságot igénylő vödrös játéknál egymást váltották a versenyző kedvű gyerekek, és sokan akadtak, akik a kerületi közterület-felügyelet és a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság információs sátránál kértek, és kaptak választ rendvédelemmel kapcsolatos kérdéseikre.

Ezúttal is nagy sikere volt a gyermekek körében a színes karfestésnek, és a közszemlére kiállított Trabant gyártmányú gépkocsinak, amelyről tudjuk, hogy kiváló menettulajdonságai ellenére a gyártó óvatos és körültekintő közlekedést javasolt a műanyag karosszériájáról, és a motortérben elhelyezett üzemanyag tartájáról elhíresült négykerekű tulajdonosainak.

A háttérben egy méretes edényben kolbászos lecsó rotyogott a gázégő felett: az étel minőségéről mindent elárult, hogy  elkészültét követően egy falat sem maradt belőle, a nap egyetlen csalódását a repeta elmaradása idézte elő.

A retró jegyében megrendezett Lakóközösségi Napok következő, sorrendben a 7. eseményére augusztus 30-án, a Gyöngyösi sétányon kerül sor, kezdés a megszokott 15.00 órakor.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj