XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/07/20/ujabb-autot-kapott-polgarorseg/

Témák A-Z

Újabb autót kapott a polgárőrség

ARCHÍV | 2018. július 20. - Frissítve Közbiztonság hírei

Július 19-én, a Gyermek téren megrendezett Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat állomásán önkormányzati támogatásként újabb szolgálati autót vehetett át az Angyalföld Polgárőr Szervezet vezetője, Takács Ferenc az önkormányzat alpolgármesterétől, Borszéki Gyulától.

Emlékezetes, hogy az elmúlt év decemberében – a képviselő-testület által a szervezetnek évek óta biztosított évi  3 millió forintos támogatáson felül – a polgárőrök már kaptak egy gépkocsit az önkormányzattól. Mint Borszéki Gyula alpolgármester az Opel Mokka típusú jármű kulcsainak  átadásakor hangsúlyozta, ezzel a járművel teljessé vált az Angyalföld Polgárőr Szervezet szolgálati gépjármű állományának cseréje, és a korábban használt, 16 és 19 éves autók helyett korszerű, jól felszerelt, és biztonságos szolgálati autók segítik járőreik munkáját.

–Az önkormányzat megkülönböztetett figyelmet fordít a kerület közrendjének, közbiztonságának folyamatos javítására, a városrészben működő állami, civil és önkormányzati rendészeti szervek támogatására. Bízom abban, hogy a most átadott terepjáró lényegesen segíti majd a  polgárőr szervezet önként vállalt, önzetlen tevékenységét, amelynek a kerület valamennyi lakosa hasznát látja majd –mondotta az alpolgármester. A szervezet nevében Takács Ferenc, az Angyalföld Polgárőr Szervezet elnöke mondott köszönetet az önkormányzat támogatásáért.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj