XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/06/29/lakokozossegi-nap-futar-utcaban/

Témák A-Z

Lakóközösségi Nap a Futár utcában

ARCHÍV | 2018. június 29. - Frissítve Kulturális hírek

A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére tovább folytatódott a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat, amelynek következő állomása a Futár utcában volt, június 28-án.  Annak ellenére, hogy a számos kikapcsolódási lehetőséget kínáló esemény ideje alatt többször eleredt az eső, amely időnként felhőszakadás képében tette próbára a környékbeli lakótelepeken élők tűrőképességét, nagyon sokan elfogadták a szervezők meghívását a rendezvényre.

A közreműködők szerint a délután folyamán mintegy háromszáz érdeklődő fordult meg a Futár utcai Általános Iskola előtti útszakaszon, ahol különböző játékok, informálódási lehetőségek, fodrász, légvár, a kerületi rendőrkapitányság és a közterület-felügyelet, a vöröskereszt és más szervezetek munkatársai várták a vakációzó diákokat, és szüleiket.

Azoknak sem kellett csalódottan távozniuk, akik az önkormányzat vezetőivel, vagy a képviselő-testület tagjaival kívántak szót váltani: a meg-megújuló eső ellenére dr. Tóth József polgármester, Borszéki Gyula alpolgármester, több képviselő-testületi és bizottsági tag, és számos önkormányzati intézmény munkatársai is együtt áztak a kikapcsolódásra vágyókkal, és szívesen álltak rendelkezésükre a kerület közös ügyeiben.

A fiatalabb korosztály képviselőit a legkevésbbé sem akadályozta az eső abban, hogy jól érezzék magukat. Ezúttal is a különböző társasjátékok, kézműves foglalkozások, és a rendkívül népszerű célbadobós játék aratta körükben a legnagyobb sikert.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj