XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/06/04/palyazati-felhivas-fiataloknak/

Témák A-Z

Pályázati felhívás fiataloknak

ARCHÍV | 2018. június 04. - Frissítve Felhívás

Kerületünk 80. születésnapja alkalmából  Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat kreatív pályázatokat hirdet a kerület fiatal (14-25 év) vloggerei, illetve videós projektekre szerveződött ifjú alkotóközösségei (max. 5 fő) részére.

A pályázat két fő témája a XIII. kerület egészének, illetve az alkotók által választott bármely részének bemutatása az ideérkező hazai és külföldi vendégek számára.

  1. Itt a helyem! – Az én kerületem című pályázat

A pályázati munkák időtartama: maximum 5 perc.

A feldolgozott témák elbírálásánál előnyt élvez a szubjektív megfogalmazás, az egyedi, kreatív képi megjelenítés – amennyiben azok közérthetőek, ugyanakkor megragadó hatásúak.

Formai követelmények: YouTube-ra adaptálható legyen (feltölthető videóformátum).

A pályázat elbírálásában részt vesz Józan László, a Vígszínház Junior Prima-díjas színművésze, illetve a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megbízottja, valamint az önkormányzat szakmai munkatársai

I. díj – 50.000 Ft

II. díj – 30.000 Ft

III. díj – 20.000Ft

  1. Lendületben a 80 éves XIII. kerület! című pályázat

A pályázati munkák időtartama: maximum 2 perc.

A pályázat célja, hogy a fiatalok bemutassák a 80 éves XIII. kerületet, annak lendületességét, valamint azt, hogyan látja egy mai fiatal a lakóhelyét és annak fejlődéstörténetét.

Formai követelmények: YouTube-ra adaptálható legyen (feltölthető videóformátum).

A pályázat elbírálásánál figyelembe vesszük a kreativitást, az egyedi képi világot, a lendületesség érzékeltetését a kivitelezési módon, technikán keresztül.

A pályázati anyagokat, elkészült kisfilmeket a XIII. Kerületi Önkormányzat intézményeinek Facebook-oldalára töltjük fel, ahol a legtöbb kedvelést elérő filmek részesülnek díjazásban.

I. díj – Vásárlási utalvány (értéke: 50.000 Ft)

II. díj – Vásárlási utalvány (értéke: 30.000 Ft)

III. díj – Vásárlási utalvány (értéke: 20.000 Ft)

 

Mindkét pályázat esetén a pályázatokat pendrive-on vagy más elektronikus adathordozón (DVD, CD) lehet leadni a pályázati adatlappal együtt a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1139 Budapest, Béke tér 1.) hétfőtől-csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-12.30 óra között. Amennyiben a pályázó elektronikus úton kívánja eljuttatni pályázatát, úgy azt email-ben is megteheti a kisfilm linkjének elküldésével az onkorm13@bp13.hu email címre, valamint az aláírt, kitöltött pályázati adatlapot csatolva.

Benyújtási határidő: 2018. szeptember 30.

Eredményhirdetés: 2018. október 26.

Pályázattal kapcsolatos további információ:

  1. Sztankay Ádám a +36-30/971-8857 telefonszámon és/vagy a sztankayadam@bp13.hu e-mail címen kérhető.
  2. Csata Zsuzsanna a +36-30/443-7136 telefonszámon és/vagy a csatazsuzsanna@kult13.hu e-mail címen kérhető.

A határidő után beérkezett, vagy a formai követelményeknek nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. A pályázónak az adatlapon nyilatkoznia kell, hogy a benyújtott pályázat a saját alkotása, azon másnak nem áll fenn olyan joga, mely annak megismerését, közzétételét korlátozná vagy kizárná; továbbá rendelkezik a pályaműben szereplő természetes személyek hozzájárulásával képmásuk rögzítéséhez. A díjnyertes alkotások helyet kapnak a TV13 műsorában és a XIII. Kerületi Önkormányzat médiafelületein.

 

 

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj