XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/05/08/az-angyalfold-polgaror-szervezet-beszamolo-taggyulese/

Témák A-Z

Az Angyalföld Polgárőr Szervezet beszámoló taggyűlése

ARCHÍV | 2018. május 08. - Frissítve Közbiztonság hírei

Május 3-án, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ Smaragd termében tartotta  2017-ben végzett munkájának értékelését, megvitatását, és a 2018. évi feladatok meghatározását szolgáló taggyűlését  az Angyalföld Polgárőr Szervezet.

Kerületünkben már 26 éve működik a polgárőrség olyan lakótársak önkéntes tevékenységével, akik fontosnak tartják lakókörnyezetük, és ezen keresztül kerületünk biztonságának, nyugalmának szolgálatát. A 2017-es év történéseiről Takács Ferenc elnök adott számot, majd ismertette a 2018-as év főbb feladatait. A rendezvényen megjelent Kugyela Attila, a képviselő-testület Jogi és Közbiztonsági bizottságának elnöke, az elhangzottakhoz  hozzászólt dr. Bujdosó Sándor a kerületi önkormányzat  jegyzője, Kardos Pál a Budapesti Polgárőr Szövetség  elnöke, és Novák Sándor rendőr alezredes, a kerületi rendőrkapitányság vezető-helyettese is.

A hozzászólások megerősítették és kiegészítették az elnökség beszámolóját. A pénzügyi beszámoló és terv megbeszélését követően a jelenlévők egyhangúlag megszavazták a beszámolókat és terveket. Ezt követte az elismerések átadása, amelynek során a polgárőrök mellett elismerő és köszönő oklevelet kapott Fábián-Brocskó Márta, a kerületi közterület-felügyelet vezetője és Debreczeni Gábor rendőr őrnagy,  a szervezetek közötti együttműködés erősítése érdekében kifejtett tevékenységükért.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj