XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/04/16/iv-kef-nyilt-nap/

Témák A-Z

IV. KEF Nyílt nap

2018. április 16. Ifjúsági hírek

Április 12-én, a kerületi Prevenciós Központban rendezte meg nagy érdeklődéssel kísért IV. Nyílt napját a XIII. Kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, amelynek napirendjén délelőtt szakmai előadások követték egymást, az délután pedig a közreműködők bemutató standjainak megtekintése, érdekes vetélkedő és a Köztes Átmenetek című prevenciós kiállítás bemutatása szerepelt.

A szakmai előadásokat megelőzően a KEF elnöke, Holopné Schramek Kornélia alpolgármester köszöntötte a nagy számban megjelent rendészeti, egészségügyi, pedagógiai és szociális szakembereket, megnyitójában rövid áttekintést adva a KEF megalakulása óta végzett munkáról, a fórum célkitűzéseiről és a Nyílt nap programjáról. Ezt követően Bata István, a BRFK Felderítő osztályának munkatársa A kínálatcsökkentés aktuális helyzete címmel foglalta össze a rendőrség szakirányú tevékenységének eredményeit, majd Nyíri Noémi programkoordinátor mutatta be a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány tevékenységét. Az előadások sorát Mátrai Flóra, a Csobogó 17 Szabadidősport és Természetbarát egyesület munkatársa zárta, aki Állat asszisztált terápia bemutatása című előadásában a prevenció és a gyógyítás újfajta lehetőségeinek tapasztalatairól beszélt.

Az ebédet követően a résztvevők vetélkedővel, a közreműködők (BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság, Budapest Főváros XIII. Kerületi Közterület-felügyelet, XIII. kerületi Védőnői Szolgálat, Nyírő Gyula Kórház – OPAI Drogambulancia, Angyalföld Polgárőr Szervezet, XIII. Kerületi Prevenciós Központ) standjainak, valamint a Köztes Átmenetek című kiállítás megtekintésével, és kötetlen eszmecserével zárták a IV. KEF Nyílt nap programját.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj