XIII. Kerületi Önkormányzat

Témák A-Z

Közlemény a választási szervekről

2018. február 13. - Frissítve Országgyűlési választások - 2018

A köztársasági elnök a 2/2018. (I. 11.) KE határozatával 2018. április 8. napjára (vasárnapra) kitűzte az országgyűlési képviselők 2018. évi általános választásának időpontját.

Az 1/2018. (I. 3.) IM rendeletben foglaltak alapján az alábbi adatokat teszem közzé.

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a 15/2018.(II.8.)Ö.K. határozatával megválasztotta a Budapest XIII. kerületi székhelyű 07. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság tagjait és póttagjait. A Bizottság 2018. február 9-én megtartotta alakuló ülését. A Bizottság tagjai:

elnöke: Dr. Váczy Attila

helyettese: Földes Tamás

tagja: Szabó Ágoston

póttag: Bagdiné Balogh Ilona

póttag: Hajdú Györgyné.

A Budapest XIII. Kerületi székhelyű 07. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda, egyben a Budapest XIII. Kerületi Helyi Választási Iroda vezetője:

Dr. Bujdosó Sándor jegyző

A Budapest XIII. Kerületi székhelyű 07. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság, a 07. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda és a Budapest XIII. Kerületi Helyi Választási Iroda vezetője hivatali helyiségének címe, telefonszáma, elektronikus levélcíme:

Budapest XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal,

1139 Budapest XIII. kerület Béke tér 1. I. 130.

telefonszáma: 452-4138

fax-száma: 452-4143

e-mail címe: ogyvalasztas2018@bp13.hu

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a 16/2018.(II.8.)Ö.K. határozatával megválasztotta a XIII. kerületben működő szavazatszámláló bizottságok tagjait és póttagjait. A szavazatszámláló bizottságok tagjainak szavazókörönkénti felsorolása és a megválasztott póttagok névsora itt tekinthető meg.

Díjaink, elismeréseink

Idősbarát önkormányzat díj