XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/01/04/adatok-es-elismeresek-kepviselo-testulet-2017-evebol/

Témák A-Z

Adatok és elismerések a képviselő-testület 2017. évéből

2018. január 04. Képviselő-testületi hírek

Az önkormányzat honlapján, hírleveleiben, a TV13 műsorában és a XIII. Kerületi Hírnök hasábjain megjelent tudósítások figyelemmel kísérésével, vagy éppen az üléseken történő személyes megjelenéssel a kerület lakossága folyamatosan informálódhatott a kerület képviselő-testületének munkájáról. Rövid összeállításunk a testület elmúlt évi tevékenységével kapcsolatos adatok bemutatásával, az önkormányzat munkájának eredményeként elnyert elismerések felsorolásával teszi teljesebbé a képet.

A képviselő-testület 2017-ben 10 ülést tartott, időtartamuk összesen 18 óra 50 percet tett ki. A legrövidebb ülés január 12-én 36 perc volt, a leghosszabb ülés október 12-én a közmeghallgatással 4 óra 27 percet vett igénybe. A testület 143 határozatot és 33 rendeletet alkotott, ebből 7 alaprendelet és 26 módosító rendelet volt. A bizottsági véleményekkel együtt 604 hozzászólás hangzott el. A Jogi és Közbiztonsági Bizottság 13, a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság 13, a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság 15, a Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság 22 ülést tartott.

Az önkormányzat 2017. évi elismerései

+ Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Master plan kategóriájában ezüst díj „Angyalföld újjáépítése a XXI. század fordulóján” című pályázatért.

+  Magyar Marketing Szövetségtől Négy Gyémánt Díj. A nyertes pályázatok: Mindenki Karácsonya; A Jászai Mari tér legszebb platánja; Korosztályi rendezvények; Vigyázz egészségedre, mi vigyázunk rád!

+ A City Hungary programban A Holnap városáért díj; „Természeti Erőforrások Hatékonyságáért”; „Üzlet a Városért”; „Mozgásban a Város” programokért.

+ Települési Önkormányzatok Országos Szövetségétől Magyar Territoria Díj a Lakossági Zöldterület-védnökségi pályázatért.

+ Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programjában a „Helyi Polgárőrség és az Önkormányzat együttműködése” pályázatért 3. helyezés a „Vizes VB nemcsak vízben” című pályázata.

+ EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület díja a Közszféra és non-profit szervezetek minőség-innovációi kategóriában az Önkormányzat „Fogadd, válaszolj, intézd, mert az idő drága kincs és állampolgári bizalmat erősít” című pályázatért.

+ EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület díja az Egészségügyi és szociális szférában működő szervezetek minőség-innovációi kategóriában a „Nem elég korán kezdeni, azaz bölcsődei minden-napok zöldítése” című pályázatával.

+ OFA Nonprofit Kft.-től „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázat elismerő oklevele

+ Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány nívódíja „16 csoportos passzívház óvodáért”

+ Nemzetközi Ingatlanszövetség Magyar Tagozata (FIABCI) a Meséskert Tagóvodának 3 díjat, közte a fődíjat ítélte oda

+ Magyar Építők 2017. évi Építőipari Nívódíja a Meséskert Tagóvoda 16 csoportos passzívház óvoda pályázatért.

+ Magyar Urbanisztikai Társaság különdíja a „Lakótelepi közterületek komplex megújítása a XIII. kerületben” című pályaművéért

+ Budapest Főváros Önkormányzata különdíja A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen

+ „Budapest Közbiztonságáért” díj a XIII. kerület Angyalföld Polgárőr Szervezetnek

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj