XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/2017/12/31/elozzuk-meg-bajt/

Témák A-Z

Előzzük meg a bajt!

2017. december 31. Közbiztonság hírei

Az új esztendőben is folytatódik az Öreg hibák és baklövések című interaktív színházi játék bemutató sorozata a Dagály utcai Gyermek és Ifjúsági Házban, amely az áldozattá válás megelőzésének ügyét hivatott szolgálni. Az önkormányzat által támogatott  bűnmegelőzési projekt a kerületi rendőrkapitányság közreműködésével vált egyedülállóan sikeres, és tanulságos szórakoztató programmá. 

A kilenc epizódból álló játék könnyed és szórakoztató stílusban azokat a trükkös csalási módszereket mutatja be, amelyek a szépkorú, és gyakran magányosan élő emberek számára jelentenek reális veszélyt. Az előadások ingyenesen, belépőjegy nélkül tekinthetők meg a Dagály utca 15/a. szám alatt.

Az előadásokat követően a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei segítenek értelmezni a látottakat, felhívják a közönség figyelmét a trükkös csalások felismerésének lehetőségeire, elkerülésük, és így  az áldozattá válás megelőzésének módozataira, és válaszolnak a nézők kérdéseire. Az új esztendő első hónapjában  17-én és 31-én, 14.00 órai kezdéssel várják az érdeklődőket az ingyenes és hasznos színházi produkcióra a Dagály utcai Gyermek és Ifjúsági Házban.

Vissza

Díjaink, elismeréseink