XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/11/03/civil-szervezet-nyerte-az-ev-uzlete-dijat/

Témák A-Z

Civil szervezet nyerte az „Év üzlete” díjat

2017. november 03. - Frissítve Szociális hírek

Az önkormányzat képviselő-testülete 2008-ban hívta életre „Az év üzlete” díjat, amelynek alapötletét a minden év november 5. napján ünnepelt  Európai Kereskedelmi Nap adta. A 2017. évi díj átadására november 3-án, az Angyalföldi Szociális Egyesület Tahi út 74. szám alatti üzletében került sor.

Az eseményen, amelyen a győztes kereskedelmi egység dolgozói mellett megjelentek Holopné Schramek Kornélia és Borszéki Gyula alpolgármesterek, Csiga Gergely, a képviselő-testület Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottságának elnöke, Karácsonyi Magdolna aljegyző, Tátrai Gabriella, a polgármesteri hivatal Igazgatási osztályának vezetője, Sági Judit, az ASZE elnöke, és a kerületi lakosság képviselői is, dr. Tóth József polgármester köszöntötte a díjazott üzlet vezetőjét Bognár Györgyöt, és munkatársait.

–A civil szervezetek támogatását mindég a szívügyemnek tekintettem – mondotta a polgármester. –1996-ban az önkormányzatok közül elsőként alkottuk meg a kerületi civil rendeletet, amelynek elsődleges célja a civil kezdeményezések és szervezetek segítése, felkarolása volt. Ezért különösen örvendetesnek érzem, hogy ebben az esztendőben az  „Év üzlete” díjra leadott 962 szavazat kétharmadát, összesen 632 voksot az ASZE Tahi úti boltjára adták le a kerület lakosai.

Tapasztalataim szerint  díj a kerületi kereskedők között rangot jelent, a díjazottak büszkén helyezik ki üzletükben az elismerésért járó oklevelet. A nyertes üzletre szavazók leadott voksukat azzal indokolták, hogy az üzlet árukínálata bőséges, az árak a vásárlók számára elfogadhatóak, az üzlet dolgozói figyelmesek, kedvesek és segítőkészek. A bolt sok családnak és főként az üzlet környezetében élő időseknek jelent nagy segítséget. A szavazatok alapján a Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság egyhangú szavazással döntött arról,  hogy „Az év üzlete” díjat ebben az évben az ASZE Tahi út 74. szám alatti üzlete kapja. Gratulálok az Angyalföldi Szociális Egyesület elnökének, és a díjnyertes bolt kollektívájának a megtisztelő cím elnyeréséért – mondotta dr. Tóth József polgármester.

Az ünnepi beszéd elhangzását követően a bolt vezetője, Bognár György átvette a polgármestertől a kitüntető oklevelet, majd a körzet önkormányzati képviselője, Holopné Schramek Kornélia alpolgármester egy tortával ajándékozta meg az üzlet csapatát.

 

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj