XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/07/10/uszo-vb-jatek-kilenc-fordulo-136-kisorsolt-belepojegy/

Témák A-Z

Úszó VB játék: Kilenc forduló, 136 kisorsolt belépőjegy

2017. július 10. Kulturális hírek

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat –  a FINA 2017. évi 17. Úszó Világbajnokság alkalmából, a Legyen a vendégünk az úszó világbajnokságon! című játék keretében  – a sportszerető kerületi lakosok számára esélyt biztosított arra, hogy az önkormányzat vendégeként, családtagjaik vagy barátaik társaságában személyesen is részt vehessenek a rangos sporteseményen.

 Honlapunkon kilenc héten keresztül feltettünk egy-egy, kerületi vonatkozású, a sport világával kapcsolatos kérdést, és a helyes választ beküldők közül  kisorsolt játékost 4 darab, a sporteseményre szóló belépőjeggyel ajándékoztuk meg.

A játék múlt heti, utolsó fordulójának kérdése a következő volt: Hogy hívják annak a két testvérpárosnak a tagjait, akik a Vasas vízilabdacsapatának  tagjaiként olimpiai aranyérmet nyertek? A helyes válasz: Steinmetz Ádám és Barnabás (Athén), és Varga Dániel és Dénes (Peking).

A szerencsés nyertes: Kaiser Ferencné 1136 Budapest, Hollán Ernő utcai lakos.

A sorsoláson a nyertest Seres Józsefné,  a 2016. évi Testvérvárosok Szenior  Olimpiájának bowling sportág győztese húzta ki.

Mint korábban jeleztük, azok között, akik a játék kilenc fordulója  során a legtöbb helyes megfejtést küldték be hozzánk, további belépőjegyeket sorsoltunk ki az Úszó Világbajnokságra. A sorsoláson  összesen ötven játékos nevét húztuk ki, akik 2-2 belépőjegyet tudhatnak magukénak.  A nyerteseket elektronikus levélben értesítjük.

Gratulálunk a játék minden nyertesének!

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj