XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/06/30/legyen-vendeguenk-az-uszo-vilagbajnoksagon-9/

Témák A-Z

Legyen a vendégünk az úszó világbajnokságon! 9.

2017. június 30. Kulturális hírek

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat –  a FINA 2017. évi Úszó Világbajnokság alkalmából – a sportszerető kerületi lakosok számára esélyt biztosít arra, hogy az önkormányzat vendégeként, családtagjaik vagy barátaik társaságában személyesen is részt vehessenek a rangos sporteseményen.

 Honlapunkon minden héten felteszünk egy-egy, kerületi vonatkozású, a sport világával kapcsolatos kérdést, amelyre a helyes választ a  jatek@bp13.hu  címre küldhetik el számunkra a vállalkozó kedvű, XIII.  kerületi lakcímmel rendelkező játékosok, nevük és lakcímük feltüntetésével. A válaszok beküldésének határideje a kérdés megjelenését követő csütörtök, 19.00 óra. Kizárólag az elektronikus levélben küldött választ fogadjuk el. Az összesen kilenc fordulóból álló játék nyerteseit pénteken sorsoljuk ki. A nyertest elektronikus válaszlevélben értesítjük sikeres szerepléséről, és nevét a következő heti feladvánnyal egyidejűleg közzé tesszük a honlapon is. Fortuna kegyeltjei hétről hétre 4-4 darab belépőjegyet vehetnek át a sorsolást követő héten, hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között a polgármesteri hivatal recepcióján, lakcím kártyájuk bemutatását követően.

Legyen a vendégünk! Küldje el a helyes választ feladványunkra, és a helyszínen drukkolhat a magyar versenyzők sikeres szerepléséért a FINA 2017. évi Úszó Világbajnokságán!

Múlt heti  kérdésünk  megfejtése a következő: Annak a sportolónak, aki a Vasas versenyzőjeként magyar színekben az 1964. évi tokiói és az 1968. évi mexikóvárosi olimpián birkózásban aranyérmet szerzett, Pici volt a beceneve. Teljes neve Kozma István volt.

A szerencsés nyertes: Hajdu Izabella 1135 Budapest, Jász  utcai lakos.

A sorsoláson a nyertest Seres Józsefné,  a 2016. évi Testvérvárosok Szenior  Olimpiájának bowling sportág győztese húzta ki.

E heti kérdésünk így szól:  Hogy hívják annak a két testvérpárosnak a tagjait, akik a Vasas vízilabdacsapatának  tagjaiként olimpiai aranyérmet nyertek?

Azok között, akik a játék kilenc fordulója  során a legtöbb helyes megfejtést küldik be hozzánk, a játék végén további belépőjegyeket sorsolunk ki az Úszó Világbajnokságra!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj