XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/05/31/elismeres-a-legjobbaknak/

Témák A-Z

Elismerés a legjobbaknak

2017. május 31. Kulturális hírek

A kerületi önkormányzat ebben az évben is  elismerésben részesítette a kerület legtehetségesebb, és a 2016/17.  tanévben a legjobb eredményeket elért tanulóit, és a sikerükben részes tanáraikat. A több, mint két évtizedes hagyományra visszatekintő  Győztesek  Gáláján a  szaktárgyi kerületi versenyeken első helyezést elért, összesen 96 diák, és az őket felkészítő 66 pedagógus vehetett át elismerő oklevelet és tárgyjutalmat dr. Tóth József polgármestertől,  és Holopné Schramek Kornélia alpolgármestertől.

Az eseményen elismerésben részesültek azok a kórusok is, melyek az Éneklő Ifjúság XIII. kerületi hangversenyein kimagasló eredményt értek el. Összesen 6 kórus kapott oklevelet és pénzjutalmat, és sor került  a vándordíjak átadására is. A 2017. évi Karnagyi vándordíjat és pénzjutalmat Formanek Annamária, a Csata Utcai Általános Iskola karnagya vehette át. A 2017. évi Kórus vándordíjat a Gárdonyi Géza Általános Iskola Gyerekkórusa nyerte, szintén pénzjutalommal.  

Az eseményt, amely az elismerésben részesültek számára adott állófogadással zárult, a győztesek által előadott műsorszámok színesítették.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj