XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/05/29/legyen-a-vendegunk-az-uszo-vilagbajnoksagon-4/

Témák A-Z

Legyen a vendégünk az úszó világbajnokságon! 4.

2017. május 29. - Frissítve Kulturális hírek

Honlapunkon minden héten felteszünk egy-egy, kerületi vonatkozású, a sport világával kapcsolatos kérdést, amelyre a helyes választ a  jatek@bp13.hu  címre küldhetik el számunkra a vállalkozó kedvű, XIII.  kerületi lakcímmel rendelkező játékosok, nevük és lakcímük feltüntetésével. A válaszok beküldésének határideje a kérdés megjelenését követő csütörtök, 19.00 óra. Kizárólag az elektronikus levélben küldött választ fogadjuk el. Az összesen kilenc fordulóból álló játék nyerteseit pénteken sorsoljuk ki. A nyertest elektronikus válaszlevélben értesítjük sikeres szerepléséről, és nevét a következő heti feladvánnyal egyidejűleg közzé tesszük a honlapon is. Fortuna kegyeltjei hétről hétre 4-4 darab belépőjegyet vehetnek át a sorsolást követő héten, hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között a polgármesteri hivatal recepcióján, lakcím kártyájuk bemutatását követően.

Legyen a vendégünk! Küldje el a helyes választ feladványunkra, és a helyszínen drukkolhat a magyar versenyzők sikeres szerepléséért a FINA 2017. évi Úszó Világbajnokságán!

Múlt heti  kérdésünk  megfejtése a következő: Az 1948-as londoni olimpián Németh Imre kalapácsvető, és Gyarmati Olga távolugró nyertek egyéni aranyérmet. Mindketten a Vasas versenyzői voltak. A szerencsés nyertes: Nagy Imre 1138 Budapest, Dagály utcai lakos.

 

A sorsoláson a nyertest Kovács György,  a 2016. évi Testvérvárosok Szenior Olimpiájának úszás sportág győztese húzta ki.

E heti kérdésünk így szól: Melyik évben szerezték meg a Vasas labdarúgói első bajnoki címüket?

Azok között, akik a játék kilenc fordulója  során a legtöbb helyes megfejtést küldik be hozzánk, a játék végén további belépőjegyeket sorsolunk ki az Úszó Világbajnokságra!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj