XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/05/26/szenior-ki-mit-tud-az-ajamk-ban/

Témák A-Z

Szenior Ki Mit Tud? az AJAMK-ban

2017. május 26. - Frissítve Kulturális hírek

A rendezvényt Hegedű Kovács Márta, a művelődési központ munkatársa nyitotta meg, aki a közönség üdvözlését követően bemutatta a zsűri tagjait, majd megkezdődött a művészi produkciók sora. Elsőként a Derűs Szívek Idősek Klubjának  Zengő Kórusa lépett a közönség elé, akik hegedű és zongorakísérettel előadott, magas színvonalú dalcsokor előadásukért nagy tapsot kaptak. A két részre tagolt vetélkedő bővelkedett a meglepetésekben. A nagy átéléssel előadott prózai versenyszámok között olyanok is akadtak, amelyeket maguk az előadók írtak, és magas színvonalat képviseltek a táncbemutatók  koreográfiái is.

A műsorban elhangzott Máté Péter két szerzeménye, Hofi Géza:Próbálj meg lazítani című örökzöldje, József Attila, Arany János, Tompa Mihály, Petőfi Sándor, Romhányi József , Baranyi Ferenc és más költők egy-egy költeménye, és még egy szellemes bohózat szereplőinek is tapsolhattak a nézők.

A különböző produkciókat külön-külön kategóriákban értékelte a zsűri, amelynek tagjai  Teremi Trixi színművésznő, Konrád Kornélia koreográfus, és Radó Gábor, a polgármesteri hivatal vezető főtanácsosa voltak. A díjazottak listáját ide kattintva tekinthetik meg látogatóink. Az eseményen készült fényképeinket galériánk tartalmazza.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj