XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2016/11/14/jo-tanulo-jo-sportolo-2016-dijatadas/

Témák A-Z

Jó tanuló, jó sportoló 2016. díjátadás

2016. november 14. - Frissítve Kulturális hírek

Az ünnepi esemény résztvevőit Kastl Egon, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Skult 13 Divízió Sport szakágazatának  vezetője köszöntötte, biztosítva őket arról, hogy a kerületi tanintézetek államosítása ellenére az önkormányzat változatlanul megkülönböztetett figyelemmel kíséri, és támogatja az egészség megőrzésének valamennyi formáját és intézményrendszerét, beleértve a diáksportot is. A XXIV. alkalommal megrendezett díjátadó is azoknak az eseményeknek a szerves részét képezi, amelyek a kerületi ifjúság sokoldalú fejlődését hivatottak szolgálni, éppen úgy, mint az Éneklő Ifjúság rendezvénysorozat, és a különböző egészségügyi szűrőprogramok.

– A XIII. kerületi önkormányzat hosszú évek óta bizonyítja elkötelezettségét a sport támogatása mellett. Ennek eredményeként a kerületi, a fővárosi és az országos diáksport versenyeken a kerületi tanintézetekben tanuló sportolók évről-évre leteszik a kerület névjegyét a legjobbak között, és olyan, ma már példaképnek számító versenyzők is kikerülnek a soraikból, mint a londoni és a riói olimpia bajnoka, Kozák Danuta, aki maga is a kerületben végezte tanulmányait.

Az ünnepi gondolatok és köszöntő elhangzását követően Holopné Schramek Kornélia alpolgármester, és Kastl Egon adták át az önkormányzat elismerő díjait és emléktárgyait a 2016. év során jó tanulmányi eredményeik mellett dobogós helyezéseket elért diákoknak, felkészítő tanáraiknak, és edzőiknek.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj