XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2016/02/22/a-titok-a-szeretetben-van/

Témák A-Z

A titok a szeretetben van

2016. február 22. Kulturális hírek

Az önkormányzat képviseletében az ünnepelt egyéni önkormányzati képviselője, Holopné Schramek Kornélia tolmácsolta a testület és dr. Tóth József polgármester jókívánságait, és adta át az ilyen alkalmakkor elmaradhatatlan születésnapi tortát az ünnepeltnek.

 

-Legutóbb a 95. születésnapja alkalmából volt részem abban a megtiszteltetésben, hogy én köszönthessem Önt – mondotta Holopné Schramek Kornélia -, és emlékszem, hogy az ünnepi beszédek elhangzását követően felkért egy táncra is. Néhány hónappal ezelőtti találkozásunk során is azt szerette volna, ha együtt táncolok Önnel a Holdfény keringő taktusaira, csakhogy annyira fájt a lábam, hogy el kellett hárítanom a felkérését…

Az alpolgármester örömének adott hangot, hogy az ünnepség résztvevőinek száma is elérte a száz főt, majd a maga és az önkormányzat nevében további jó egészséget és személyes boldogságot kívánt Hőbe Józsefnek. Ezt követően az ünnepelt klubtársai olvasták fel az alkalomra írott saját költeményeiket, majd élettársa, Erzsike fogalmazta meg jókívánságait.

A köszöntők elhangzását követően maga az ünnepelt emelkedett szólásra, hogy megossza az egybegyűltekkel a hosszú és boldog élet titkát. – Hittel vallom, hogy a titok az egymás iránt érzett tevékeny szeretetben van – jelentette ki Hőbe József, aki két lányt nevelt fel, és akit három unokája mellett három dédunokája is rendszeresen látogat.

 

Az ünnepi esemény a klubtagok alkalmi kórusának fellépésével, majd a születésnapi torta igazságos szétosztásával és elfogyasztásával folytatódott, majd kötetlen és vidám hangulatú beszélgetésben, múltidézésben érte el tetőpontját.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj