XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/09/06/ismet-ecdl-tanfolyam-kismamaknak/

Témák A-Z

Ismét ECDL-tanfolyam kismamáknak

2012. szeptember 06. - Frissítve Kulturális hírek

Sokak várták már, hogy 2012 őszén számítástechnikai képzés keretében iskolapadba ülhessenek a XIII. Kerületi Önkormányzat jóvoltából. A kismamák körében rendkívül népszerűek a hasonló tanfolyamok, így például a kezdő és haladó szinten is elérhető angol nyelvi képzések. Ezúttal azok számára kínálkozik lehetőség, akik a számítógépek és a programok kezelésében szeretnének elmélyülni.

Nem először indítja el az ECDL-képzést a XIII. Kerületi Önkormányzat. Korábban már két alkalommal tanultak hasonlóan szervezett formában kismamák a XIII. kerületben. Első alkalommal 2011 őszén szervezett számítástechnikai kurzust a kisgyermekeikkel otthon lévő anyukák számára az önkormányzat, majd a nagy érdeklődés következtében idén tavasszal újra lehetőséget biztosítottunk a kismamáknak a tanulásra.

Az ECDL-tanfolyam keretében 4 modulra osztva ismertetik meg a tananyagot a szakképzett oktatók a résztvevőkkel. A tanfolyam során 15 héten át hetente kétszer találkoznak az oktatók és a hallgatók. Az ismeretek elsajátítására összesen kilencven óra áll rendelkezésre.

A tanfolyam szeptember 17-én kezdődik. Jelentkezni pedig szeptember 10. és 12. között lehet.

A jelentkezési lap és további tudnivalók a letölthető dokumentumok között találhatók.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj