XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/08/28/utcabalon-mulattak-a-xiii-keruletiek/

Témák A-Z

Utcabálon mulattak a XIII. kerületiek

2012. augusztus 28. - Frissítve Kulturális hírek

Mindenki megtalálta számítását, aki augusztus utolsó hétvégéjén az utcabált választotta kikapcsolódása helyszínéül. Jól érezték magukat azok is, akik kulturális programokat keresték, megtalálták számításukat, akik a közösségi jellegű foglalkozásokat részesítik előnyben, s örömmel jöttek magukat a vásárt, színes forgatagot kedvelők.

A gyermekeket vidámpark szórakoztatta, számos rendezvényt tartottak a Tücsökkertben és annak saját színpadán. A vállalkozó kedvűek pedig főzőversenyen mérhették össze tudásukat. Az esti koncert és az azt követő tűzijáték sajnálatos módon elmaradt az időjárás következtében, de ez sem vett el semmit az egész napos jó hangulat felhőtlen öröméből.

Szinte felsorolni is lehetetlen, mennyi különféle program volt a rendezvényen, amelyből képes ízelítőt is megtekinthetnek. A XIII. Kerületi Önkormányzat rendezvénye idén ünnepelte huszadik születésnapját.

Az utcabállal egyidejűleg szervezte meg a nyári veszélyeshulladék-gyűjtési akcióját a XIII. Kerületi Önkormányzat. Ezúttal is sokan éltek a lehetőséggel, egyetlen helyszínen csaknem egy tonnányi káros anyag gyűlt össza a környezettudatos lakosoknak köszönhetően.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj