XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/08/06/sziget-iden-is-merjuk-a-zajszintet-a-lakosok-nyugalma-erdekeben/

Témák A-Z

Sziget: idén is mérjük a zajszintet a lakosok nyugalma érdekében

2012. augusztus 06. - Frissítve Környezetvédelmi hírek

Hivatalosan augusztus 8-án kezdődik a Sziget fesztivál, de már az előző két napon koncertek sorozatán vehetnek részt az érdeklődők. A helyszín ezúttal is a Hajógyári-sziget, ahol augusztus 13-ig tartanak a programok.

Ahogy évről évre, úgy idén is mindent megtesz a XIII. Kerületi Önkormányzat a városrészben élők nyugalma érdekében. Ennek keretében folyamatosan mérjük a zajszintet a Marina-parton, ahonnan rendszerint a legtöbb észrevétel érkezik a fesztivál okozta zajokat panaszolva. A mérések eredményeit továbbítjuk az illetékes III. kerületi hatóságnak, amely módja van eljárni a Sziget idején a koncertekről származó zajpanaszok ügyében.

A mérések eredményeiről Önök is folyamatosan tájékozódhatnak itt.

Mivel ebben a kérdésben nem a XIII. kerület az illetékes, így ez ügyben hatóságként nem járhat el a XIII. Kerületi Pogármesterei Hivatal. Évről évre közreműködünk azonban abban, hogy célba jussanak a beérkezett panaszok, s amennyiben hozzánk küldik azt, továbbítjuk az illetékes III. Kerületi Polgármesteri Hivatalnak.

Fontos azonban tudni, hogy a lehető leggyorsabban akkor tud közreműködni az illetékes III. kerületi hatóság, ha közvetlenül nekik jelzik panaszaikat. Ezt megtehetik telefonon is.
A telefonszám. 43-78-600

A Sziget szervezői külön panaszvonalat működtetnek a zajjal kapcsolatos panaszok fogadására. Ezen jelezhetik észrevételeiket a XIII. kerületi lakosok is.
A telefonszám: 920-06-76

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj