XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/06/27/hetvegi-ajanlo-junius-30-julius-1/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: június 30-július 1.

2012. június 27. - Frissítve Kulturális hírek

Dunai sétahajókázással egybekötve vehetnek részt családi programokon a kisgyermekesek a Zsófia hajón. Július 1-jén, vasárnap az Apacuka ad koncertet. Ezen kívül arcfestés, játszósarok és kézműveskedés várja a lányokat és a fiúkat szüleikkel együtt, akik a hajózás élményéből sem maradnak ki.

A hétvége minden napján megtekinthetik az Érinthetetlenek című előadást a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Június 29-én, pénteken, június 30-án, szombaton és július 1-jén, vasárnap egyaránt este 20:30-kor kezdődik kezdődik a műsor. A történet az 1960-as évek elején játszódik Amerikában, a középpontban egy kedves maffiacsalád van, amely válságba kerül.

Kivételesen egy olyan eseményre is felhívjuk a figyelmet ajánlónkban, amelyet hétköznapra tudnak időzíteni. Érdemes megtekinteni Angyalföldi Szabó Zoltán kiállítását a Városház Galériában. A Munkácsy-díjas, Tornyai-, Gyarmathy- és Táncsics-életműdíjas Érdemes Művész tárlatára kíváncsi látogatók a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében keressék fel a Béke téri helyszínt. A művész 2001 óta a XIII. kerület díszpolgára.

Kitekintőként ezen a héten a Kaláka Fesztivált ajánljuk, amelyet 2012-ben június 29. és július 1-je között rendeznek meg. Az évek óta felnőtteket és gyermekeket is csalogató fesztivált idén új helyszínen, Egerben tartják.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj