XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/05/21/tomegeket-csabitott-a-nepszigetre-a-vizi-majalis/

Témák A-Z

Tömegeket csábított a Népszigetre a Vízi Majális

2012. május 21. - Frissítve Kulturális hírek

Kicsik és nagyok egyaránt jöttek-mentek a különböző helyszínek között a Népszigeten, hiszen a programok széles körben várták a közönséget. A gyerekek hol erre, hol arra terelték a szülőket, mindig újabb és újabb érdekes programot fedezve fel. De nem unatkoztak a felnőttek sem a Budapesti Evezős Egyesület telephelyén tartott szokásos májusi rendezvényen.

A színpadon délelőtt bábelőadás szórakoztatta a kicsiket, a Mazsola és Tádé a legkisebbektől a tízévesekig nagyon sok gyermeket kötött le. A sorok telve voltak, de a színpad előtti füvőn is szép számmal ücsörögtek gyerekek.

Eközben a vízi programok az evezés kedvelőit szórakoztatták, profik és amatőrök egyaránt jól érezték magukat.

A rendezvény ideje alatt végig foglaltak voltak az asztalok a retro büfében, ahol láthatóan sok lángos fogyott, de a málnaszörp és a fröccs is sokakat csábított ide.

A közönség örömmel élt az alkalommal, hogy a szárazföldi és a vízi eseményeken egyidejűleg vehetett részt, s bár a legtöbben a XIII. kerületből érkeztek, többhelyütt lehetett találkozni olyanokkal, akik az evezés vonzereje miatt más városrészekből keresték fel a XIII. Kerületi Önkormányzat rendezvényét.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj