XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/04/17/bemutatkozik-a-xiii-kerulet-az-urbicon-kiallitason/

Témák A-Z

Bemutatkozik a XIII. kerület az Urbicon kiállításon

2012. április 17. - Frissítve Városfejlesztési hírek

A Hollán Ernő utca felújítvaHárom napon át tekinthetik meg a XIII. kerület legkülönbözőbb fejlesztéseinek bemutatkozását a kőbányai vásárváros területén az érdeklődők. A Hungexpo területére kilátogatók tablóképek segítségével ismerkedhetnek meg a XIII. kerületi városfejlesztési projektek színejavával.

Számos már elkészült projekt szerepel a palettán a XIII. kerületi standon. A Hollán Ernő utca sétálóutcává alakításától kezdve (képünkön) a Duna-parti sétányon át a Ditrói Mór utca felújításáig képekkel illusztrálva vonultat fel figyelemre méltó fejlesztéseket a XIII. Kerületi Önkormányzat. Megtekinthetik ezen kívül a többi között a 2012 áprilisában egyéves születésnapját ünneplő Radnóti Miklós Művelődési Központ képeit is.

A B pavilonban található standon a Főépítészi Iroda munkatársai várják az érdeklődőket.

A XIII. kerület április 18. és 20. között reggel 9 és délután 17 óra között mutatkozik be az Urbicon kiállításon. Megközelítés az I. kapun keresztül.

 

Idén első alkalommal rendezik meg az Urcibon Nemzetközi város- és településfejlesztési kiállítást a Construma nemzetközi építőipari szakkiállítással egyidejűleg a kőbányai vásárváros területén. Befejezett és tervezett beruházásokkal egyaránt bemutatkozhatnak az önkormányzatok, de projektirodák és tanácsadó cégek is jelen lesznek a vásáron.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj