XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/02/06/koncerttel-kezdodik-a-xiii-keruleti-pedagogiai-napok-rendezvenysorozata/

Témák A-Z

Koncerttel kezdődött a XIII. Kerületi Pedagógiai Napok rendezvénysorozata

2012. február 06. - Frissítve Kulturális hírek

A XIII. Kerületi Pedagógiai Napok ünnepi koncertjét február 6-án este 18 órakor rendezték meg a zeneiskolában. A Hollán Ernő utca 21/b-ben található intézmény hangversenytermében a zeneiskola vonószenekarának tagjai léptek fel.

Évek óta hagyomány, hogy a szakmai továbbképzés és az intézményi jógyakorlatok megismerésének lehetőségét nyújtja a XIII. kerületi iskolákban és óvodákban dolgozó pedagógusok számára a XIII. Kerületi Önkormányzat.

Február 15-én az óvodapedagógia témakörében rendeznek konferenciát, amelyen a többi között a mese és a drámapedagógia együttes hatásáról lesz szó az óvodai nevelésben.

Február 23-án a XIII. Kerületi Közoktatási Konferenciára várják a pedagógusokat. Szó lesz a többi között a kreatív iskoláról, az erőszakmentes kommunikációról, illetve a digitális olvasási stratégiákról. Itt derül ki, ki veheti át idén az Az Év Pedagógusa díjat.

A gyakorlati bemutatók sorában különösen érdekesnek ígérkezik a Mesét másként módszer ismertetése, amely az öt-, illetve hatévesek körében hozott szép eredményeket. Hasonlóképpen a gyakorlati siker okán avatják be az érdeklődőket a pedagógiai bábjáték komplex fejlesztő hatásába.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj