XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/01/05/orultek-a-korcsolyapalyanak-a-xiii-keruletiek/

Témák A-Z

Örültek a korcsolyapályának a XIII. kerületiek

2012. január 05. - Frissítve Kulturális hírek

A Számítástechnikai Általános Iskola udvarán fogadta ideiglenes korcsolyapálya a sportolást kedvelő fiatalokat és időseket. A XIII. Kerületi Önkormányzat 2011. december 25-től 2012. január 1-ig biztosított ingyenes korcsolyázási lehetőséget a XIII. kerületben élők számára.

A 10×20 m-es műanyag pálya sokakat csalogatott a Gyöngyösi sétányon található intézmény udvarára. A lakótelepen lakókon kívül a kerület távolabbi pontjairól is érkeztek a sportolni vágyók. A pálya délelőtt 10 órától este 18 óráig állt a kerületiek rendelkezésére. Naponta 120-150 gyerek és felnőtt korcsolyázott itt.

Sokan vették igénybe a térítésmentes korcsolyakölcsönzést, amely mindenki számára biztosított eszközt, hiszen a legkisebbtől a felnőtt méretig lehetett korcsolyát kölcsönözni. Ezen kívül azzal is segítette az önkormányzat az itt élőket, hogy kérésükre hozott korcsolyáikat ingyenesen élezték ki nekik.

Többen jelezték, hogy a jövőben is szívesen élnének hasonló lehetőséggel, és remélik, a következő karácsonyi időszakban is ilyen hasznosan tölthetik az ünnepeket és a szünidőt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj