XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/12/13/karacsonyi-keszulodes/

Témák A-Z

Karácsonyi készülődés

2011. december 13. - Frissítve Kulturális hírek

A karácsony hangulata lengi be az év utolsó heteit, s ennek jegyében ünnepi díszbe öltözik a XIII. kerület. A Polgármesteri Hivatal épületében karácsonyfa fogadja az ügyeiket intézőket, s a Béke téren is feldíszített fenyőfában gyönyörködhetnek az erre járók.

December első nagy eseménye a Mikulás ünnepe volt, a kerület számos pontján ajándékozta meg aprósággal a kicsiket és a nagyokat a nagyszakállú ember. Ezúttal a Madarász Viktor utcai Gyermekkórház is részesült az adományozásban, a Porsche Hungária és a Weltauto kereskedői hálózata szervezett gyűjtést, amelynek köszönhetően számos játékkal gazdagodott a beteg gyermekeket ellátó intézmény. Minderről galériánkban talál képeket.

A XIII. Kerületi Önkormányzat igyekszik mindent megtenni a rászorulókért az év egészében, ami az ünnepek előtt különös hangsúlyt kap. Ilyenkor megszaporodnak a támogatási igények, s az önkormányzat eltökélt célja, hogy akinek csak lehet, juttasson némi anyagi segítséget. A nyugdíjasok és a többgyermekes családok számára nyújtott önkormányzati segítségről itt olvashat.

Az önkormányzat ezen kívül Jótékonysági Bállal szeretne minél nagyobb segítséget nyújtani a rászorulóknak. Az idei rendezvényen befolyt összeget a Frim Jakab Szociális Intézmény fejlesztésére fordítják. A jótékonysági eseményről itt talál részleteket és képeket.

December 20-án 15.00 órától tartjuk szokásos ünnepi rendezvényünket Mindenki karácsonya címmel, ünnepi műsorral, fellépőkkel. Délután 12.00 órától várják a vendégeket a Vasas Sportcsarnokban, a Fáy utca 58-ban. Erre december 19-én 18.00 óráig lehet jelentkezni.
Jelentkezni telefonon (452-4144) vagy e-mailen Karácsonyi Magdolnánál lehet.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj