XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/11/14/szavazzon-a-xiii-kerulet-honlapjara/

Témák A-Z

Szavazzon a XIII. kerület honlapjára!

2011. november 14. - Frissítve Kulturális hírek

Szavazatát itt adhatja le.

Eltökélt célunk, hogy minden lehetséges eszközzel segítsük a XIII. kerületben élők, az itt dolgozók, illetve mindazok tájékozódását, akik bármilyen módon kötődnek a XIII. kerülethez.

Igyekszünk írásainkkal, beszámolóinkkal tájékoztatni Önöket a XIII. kerület legfontosabb híreiről. Rendszeresen közlünk cikkeket a kerület eseményeiről, fontosabb beruházásairól, intézményeiről, szolgáltatásairól. Segítjük Önöket az ügyintézésben a legkülönfélébb ügyekkel kapcsolatos tájékoztatók és információk közzétételével, online időpontfoglalás lehetőségével, sőt, bizonyos esetekben elektronikus ügyintézéssel is.

Rendszeresen kérdezhetik online fogadóórán dr. Tóth József polgármestert, s honlapunkon keresztül bejelentkezhetnek a tisztségviselők fogadóóráira is.  Ezen kívül több osztályunkra foglalhatnak időpontot elektronikusan. Szintén sokak számára könnyebbség, hogy honlapunkon keresztül lehetőség van online adófizetésre.

A XIII. Kerületi Önkormányzat 2011-ben is pályázott Az Év Honlapja díjra. A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett pályázaton Közönségdíjjal ismerik el azt a honlapot, amelyikre a legtöbb olvasó, látogató szavazott. Tavaly a XIII. Kerületi Önkormányzat honlapját Különdíjjal ismerték el Az Év Honlapja versenyen.

Kérjük, szavazatával segítsen minket abban, hogy idén a www.budapest13.hu honlap kapja a legtöbb szavazatot.

A XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatát itt találja az Önkormányzatok és települések kategóriájában Közösen a XIII. kerületért! címmel.

Szavazzon Ön is a XIII. kerület honlapjára!

Köszönjük!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj