XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/10/06/megismerhetik-az-orszagbiro-setany-felujitasnak-terveit/

Témák A-Z

Megismerhetik az Országbíró sétány felújításnak terveit

2011. október 06. Környezetvédelmi hírek

Az Országbíró sétány felújításának terveit mutatja be a nagyközönségnek a XIII. Kerületi Környezetgazdálkodási KNkft. a napokban. Korábbi fórumokon már részletesen beavatták a tervekbe az érdekődőket, s ez a sor most folytatódik.

A többi között a központi reprezentatív dísztér kialakításának mikéntjét, a szökőkút milyenségét, a Dombos tér majdani kinézetét és az Országbíró sétány nyugati részének megújulását október 6-án mutatják be a lakosságnak a szakértők. Azután pedig újabb részleteket ismerhetnek meg a tervekből.

A következő napok időpontjai és helyszínei:

Helyszín

Rövid tartalom Helyszíni tervismertetés  Kivitelezés 

Országbíró sétány nyugat Gyalogos díszburkolat kialakítása, gyermek kerékpársáv kialakítása, a közvilágítás korszerűsítése, vízelvezetés rendezése, zöldfelületek felújítása, fatelepítés, köztéri bútorok korszerűsítése. okt. 6.
csüt. 16-18 óra
2011-2012 IX-III
Központi tér Reprezentatív dísztér kialakítása, díszburkolat létesítése, gépjárműforgalom kizárása, szökőkút létesítés, köztéri bútorok korszerűsítése, közvilágítás felújítása. okt. 6.
csüt. 16-18 óra 
2012 III-VIII
Országbíró sétány kelet Gyalogos díszburkolat kialakítása, gyermek kerékpársáv kialakítása, a közvilágítás korszerűsítése, vízelvezetés rendezése, zöldfelületek felújítása, fatelepítés, köztéri bútorok korszerűsítése. okt. 8.
szom. 10-12 óra
2012 VIII-XII
Dombos tér Mászóvár elbontása, talajvízkút létesítése, öntözött gyepfelületek kialakítása. okt. 6.
csüt. 16-18 óra
2011 IX-XII
Kutyafuttató Kutyafuttató létesítés a Gömb utca – Röppentyű köz – Röppentyű utca közötti területen. Faállomány ifjítása, kerítés létesítése, kutyajátszószerek kihelyezése, közösségi tér kialakítása. okt. 7.
péntek 16-18. óra
2011 VIII-X
Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj